HuisregelsFusion Plaza Almelo

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

U rekent vooraf bij ons af aan de balie. U krijgt een betaalbewijs mee na het afrekenen met daarop uw gegevens. Bij vertrek neemt u uw ticket mee om uit te checken.

Aankomst

Wij adviseren u om met uw gezelschap te verzamelen in onze sfeervolle entree. Vervolgens start u gezamenlijk met uw arrangement.

Verhinderd of vertraagd?

Bent u verhinderd of vertraagd? Stel ons tijdig op de hoogte. We houden op drukke dagen uw tafel een half uur vrij.

Is verspilling en/of meenemen van eten/drinken mogelijk?

Verspilling en/of meenemen van eten/drinken is niet gewenst, hier kunnen we zonder vooraankondiging kosten voor berekenen.

Kan ik ook langer zitten?

Wanneer u langer verblijft, ook al is dat niet aangekondigd door u of een van onze medewerkers, wordt ieder half uur of een gedeelte daarvan als verlenging gezien.

Allergie

Met bordjes bij het buffet aangegeven. Kans op kruisbesmetting. Heeft u een voedselallergie? Geef dit dan door bij het reserveren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij doen ons uiterste best om voor iedereen een heerlijk diner aan te bieden. Bij ieder gerecht van het buffet wordt aangegeven welke allergenen er in zitten, desondanks kunnen wij kruisbestemming niet uitsluiten.

Reserverings wijziging (no-show)

Het kan natuurlijk voorkomen dat u wat vertraging heeft, bel dan gerust even op en we zullen uw reservering proberen te verplaatsen. Echter kan het ook voorkomen dat op drukke dagen het van uw eigen tijd van het arrangement af gaat.

Aanpassing van uw reservering kunnen uiterlijk 12 uur van tevoren doorgegeven worden. Hierna betaalt u voor het aantal personen waarvoor u heeft gereserveerd, tenzij u met meer komt.

– na 30 min wordt de tafel weggegeven
– tijd gaat van eigen arrangement af
– 12 uur van tevoren aanpassing doorgeven, hierna betaalt u voor het aantal gereserveerde personen, tenzij u natuurlijk met meer komt

Op rekening betalen

Het is mogelijk om op rekening te betalen als u zakelijk komt dineren. Dit moet wel op voorhand per e-mail bevestigd zijn door ons. U kunt bij de reservering aangeven dat u op rekening wilt betalen. Vervolgens kunt u een mail (via uw zakelijke mail) naar almelo@fusionplaza.nl sturen met uw bedrijfsinformatie, bestaande uit: bedrijfsnaam, adresgegevens, contactpersoon, kamer van koophandel nummer en eventueel een kostenplaats nummer en/of opdrachtnummer. Wij zullen hierna uw gegevens controleren. Na akkoord zult u een bevestiging van ons per e-mail ontvangen en op de avond van het etentje verzoeken wij u om een visitekaartje en legitimatiebewijs mee te nemen.

– Per e-mail ontvangt u een bevestiging met offerte en juiste informatie
– Bedrijfskaartje en legitimatiebewijs meenemen tijdens uw bezoek