Wokrestaurant

Fusion Plaza, een gezellig wok restaurant in Almelo
De hele avond onbeperkt wokken met familie of vrienden, dat kan bij Fusion Plaza in Almelo. Afhankelijk van het arrangement dat je kiest kun je 2 à 3 uur onbeperkt smullen en genieten van de vele smaken.

Een wokrestaurant voor al je evenementen

Wil je gezellig een avond komen wokken in Almelo met al je collega’s of om een verjaardag of ander feest te vieren? Dan ben je van harte welkom met zowel een kleine als grote groep. Er is namelijk plaats voor meer dan 600 gasten. Denk er wel aan om op tijd te reserveren. Op die manier kunnen we samen de verschillende mogelijkheden bespreken om je feestelijke aangelegenheid te organiseren.

Bij wok restaurant Fusion Plaza in Almelo kun je kiezen uit 3 arrangementen: 2 uur, 2,5 uur en 3 uur. Het enige verschil tussen deze arrangementen is de tijdsduur en de prijs. Je hebt altijd toegang tot alle gerechten.

Bij aankomst vragen we je vooraf te betalen voor het gekozen arrangement. Hierna kun je meteen beginnen met het ontdekken van ons brede aanbod aan gerechten, hapjes en toetjes.

Bij Fusion Plaza eet je onbeperkt

Al onze gerechten en drankjes, inclusief de wijn en het bier, vallen binnen het A Y C E arrangement waar je voor kiest. Zo kun je zo vaak als je wil een heerlijk bordje eten laten wokken door onze ervaren koks. Maar naast het wokken zijn er nog veel meer opties. Er komt bijvoorbeeld smakelijk vlees uit onze houtskooloven, maar ook voor de pizza liefhebbers is er genoeg keuze.