Wereldrestaurant

Fusion Plaza in Almelo
Fusion Plaza is de perfecte locatie voor een avond genieten met je familie, je vrienden of je collega’s. Met gerechten afkomstig uit meerdere landen is er voor iedere smaak wel iets te vinden, wij zien onszelf dan ook als een echt wereldrestaurant. Met ons all you can eat arrangement waan je je gedurende een paar uur op culinaire wereldreis.

Welke gerechten kun je vinden bij Fusion Plaza Almelo?

De gerechten en hapjes van het all you can eat buffet zijn geïnspireerd door meerdere wereldse keukens. Van Nederland tot China, je smaakpapillen reizen de hele wereld over. Het is dan ook de ideale gelegenheid om kennis te maken met nieuwe smaken, wat voor zowel volwassenen als kinderen een leuke ervaring is.

Wat is inbegrepen in het all you can eat arrangement?

Voorgerechten, soepen, warme hoofdgerechten, wokgerechten, desserts en zelfs een chocoladefontein, al het eten dat je bij Fusion Plaza kunt vinden is inbegrepen in je arrangement. Daarbij kun je ook onbeperkt frisdrank, bier en wijn drinken om je avond helemaal compleet te maken.

Een wereldrestaurant voor kleine en grote groepen

Bij Fusion Plaza kun je met zowel kleine als grote groepen terecht. Wij vinden het erg gezellig als je met al je collega’s komt, of als je een familiereünie bij ons organiseert. Maar ook voor verjaardagen en andere feesten zijn wij een geschikte locatie. Neem contact op om een arrangement voor je groep te reserveren zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Samen maken we er een geweldige avond van!